WOONADVIES

post-5

Voor slimme mensen

  • Krijg je voor het eerst je eigen huur huis of appartement?
  • Moet je nu kopen of huren?
  • Wil je in de toekomst een huis kopen maar je weet niet wat er allemaal bij komt kijken?
  • Ga je met iemand samenwonen of trouwen en wil je weten wat je dan het beste kan regelen?
  • Wil je financieel overzicht?

Op internet kun je ongelooflijk veel informatie vinden. Zelfs zo veel dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is het moment waarop je behoefte hebt aan een eerlijk en duidelijk advies. Een advies dat jou inzicht geeft in je financiële situatie nu en welke maatregelen je zou kunnen treffen om je dromen en doelen in de toekomst te bereiken. Een advies wat rekening houdt met jouw persoonlijke situatie.

Mag ik je helpen?

Wil jij je eigen persoonlijke financieel adviseur? Je mag me bellen, face-timen, whats-appen, of mailen.

Rekenmodule

Klik hier voor de rekenmodule mbt budgetadvies.

Lekker makkelijk:

Jij mag plannen maken en durven dromen. Ik zorg voor:

  • Persoonlijk en financieel plan;
  • Budgetadvies
  • Verzekeringsadvies
  • Het regelwerk (indien nodig)

Win-win situatie:

De eenmalige kosten die je maakt voor dit advies krijg je weer terug als je een huis hebt gekocht en byannelies komt voor je hypotheek.

Onafhankelijk

Mocht je besluiten om na aanleiding van het afgenomen advies producten af te nemen dan is het goed om te weten : Ik ben volledig zelfstandig en heb geen enkele contractuele verplichting om je te adviseren om te kiezen voor financiële producten van een bepaalde bank of verzekeraar. Door slim in te kopen heb ik toegang tot een enorme database met vrijwel elke bank en verzekeraar in Nederland. Ik vergelijk verschillende producten, voorwaarden en tarieven. Maar mocht je het online willen regelen? Ook prima. Jouw wensen, jouw persoonlijke situatie en jouw plannen voor de toekomst zijn altijd mijn uitgangspunt.