FINANCIËLE PLANNING

post-3

Zekerheid in onzekere tijden

Vaak is er een aanleiding om financieel advies in te winnen. Het kopen van een huis, verandering van baan of ontslag, het starten of beëindigen van een onderneming, het krijgen van kinderen, scheiding, arbeidsongeschiktheid, pensionering of overlijden. Om zo maar eens wat scenario’s uit het leven te benoemen. Welke keuzes je hierin maakt of welke oplossing je hiervoor kiest heeft invloed op heel veel andere gebieden van je leven, zowel financieel als persoonlijk. Heb jij dat totaaloverzicht waarin de gevolgen van je keuzes inzichtelijk zijn? Simpel gezegd, Stel dat financiële planning je kan helpen om “wat als?” te veranderen in heldere antwoorden.

Mag ik je helpen?

Het is niet iedereen gegeven om verstand te hebben van alle financiële zaken. Ik ben graag je coach op dit gebied. Eerlijk en misschien zelfs een tikkeltje eigenwijs. Ik bied een planning die rekening houdt met wat jij belangrijk vind in het leven. Je wensen, je angsten, je doelen. Ik wil je graag helpen met het in kaart brengen hoe een ideale toekomst er uit moet zien en hoe die het beste te bereiken is. En ik realiseer me terdege dat het leven veel rijker is dan geld alleen!

Hoe?

Door begrijpelijk helder financieel advies met behulp van een stappenplan. Hiermee kun je jouw inkomen en vermogen optimaliseren, met als gevolg, dat je vaak kosten bespaart, geld verdient en de door jou gewenste manier van een goed leven kunt realiseren.

Have: Wat heb je? Je persoonlijkheid, opleiding, werk, gezondheid, inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden.

Want: Wat wil je? Een ander huis, nieuwe baan, eigen bedrijf, eerder stoppen met werken. Hoe wil je dat je leven er over 6 maanden of over 5 à 10 jaar uitziet?

Need: Wat heb je nodig? Het noodzakelijk netto besteedbaar inkomen nu en later op basis van jouw wensen en risicoprofiel.

Do: Wat moeten we doen? Samen aan de slag om de wensen en doelstellingen te bereiken.

Het resultaat is een financieel plan met de inventarisatie van jouw huidige situatie en uitgewerkte risicoscenario’s, advies en aandachtspunten voor het bereiken van jouw wensen en doelstellingen. Een financieel plan is net als het leven niet statisch. Hierbij draait het om het meebewegen, meegroeien, aanpassen en zorgen dat jouw goede leven in balans is . Als je klant bij mij wordt dan ben je verzekerd van de toewijding van een betrokken en deskundige adviseur die de beschikking heeft over de modernste processen en instrumenten om je financiële plan niet alleen in kaart te brengen, maar ook op de juiste koers te houden. In goede en minder goede tijden, zodat je, in alle omstandigheden, weet waar je aan toe bent.

Filmpje: "In 5 years"

Dit filmpje duurt nog geen 2 minuten en helpt je focus te brengen in wat je de aankomende 5 jaar nu echt wilt.Durven dromen en concrete plannen maken hoe je die dromen ook werkelijk kan realiseren. Wat heb je daarvoor nodig? Wat moet je minimaal doen? Mag ik je hiermee helpen? Denk er maar eens over na wat jij kunt doen in de aankomende 5 jaar…

Filmpje: "Life is a journey"